Marie Eriksson

Latest Followers:

Ylva Trollstierna

Hej där!
Marie heter jag och är en levnadsglad Skytt av årgång -73, som gillar allt som gör livet värt att leva. Jag bor i Ljusdal med min lilla familj, som består av mig, min man Leffe, vår dotter Emma och hennes lilla hund Molly.
Jag är medial sen födseln och det andliga har alltid varit en del av mig och det har gett mig en trygghet av att veta att jag aldrig är ensam. 

Jag är Reiki Master / Karuna Reiki® Master och gick min första kurs 2000, men har utövat healing långt innan dess. 

Jag har gått alla kurser och certifieringar för Ylva Trollstierna och är medlem i Förenade Reikiförbundet.
Jag använder nästan dagligen själv healing och det är fantastiskt att få ta del av dessa energier. Att sen få dela med mig genom de sessioner i direkt- och distans healing och kurser jag håller är så givande.

Jag är Certifierad Tarot tolkare och har hållit på med Tarot sedan 1995. Jag har flera tarotlekar men har en favorit, Rider Waite, som även är den första tarotlek som jag skaffade.

2020 hände det mycket i min mediala utveckling. Jag blev då Certifierat Medium samt Runmagiker.
Jag gick Runmagi kurs då jag varit fascinerad av dem sen jag var barn. Blev även initierad i Runmagi så är numer Runtolkare/ Runmagiker. Detta är det häftigaste jag varit med om, vilka enerier runorna har! Skapar egna från grunden i tall och det är en magisk process.
Gick också flera kurser i Chakran, Färger, Auramålning, Tidigare Liv, Fjärrskådning, Psykometri m.m.... Det var ett tufft år, men otroligt givande.

Andra intressen är drömtydning, Kristaller, Pendel, Slagruta. Magi förekommer oxå då jag är Wiccan, vilket är en naturreligion och jag tror att det man ger ut får man tillbaka, alla handlingar, bra och dåliga, allt får konsekvenser = Karma.

Mitt favoritcitat är:
What you resist, Persists!
What you release, finds Peace!


Kika gärna in på min hemsida www.magicstar.nu

Kram
Marie

Latest Activity

  View All

Latest Music   View All

Latest Videos   View All

Latest Images   View All

DiplomReikiMaster.jpg
DiplomReiki2.jpg
DiplomReiki1.jpg
DiplomKarunaReikiMaster.jpg

Comments

Tags