Marie Eriksson

Latest Followers:

Ylva Trollstierna

Min Reiki & KarunaReiki® resa


By Marie Eriksson, 2020-11-10
Min Reiki & KarunaReiki® resa

Har sen jag var i 20 års åldern utövat healing men 2000 kände jag att jag ville lära mig en metod och få papper på att jag var utbildad och visa att jag visste vad jag höll på med. 

Jag ville även få lära mig en metod där jag inte tog av min egen energi då det kunde vara tröttsamt ibland.

Så jag började söka igenom nätet efter något som passade mig. Fanns mängder med människor som erbjöd olika metoder av healing. 

Till slut såg jag att Ylva hade kurser i något som kallades Reiki healing. Kände till henne sen innan då jag haft kontakt med henne angående Tarot som jag höll på med så det kändes tryggt. 

Jag läste på om Reiki och det kändes perfekt för mig! Så jag bokade in mig på en helg hos Ylva för att gå 1:a och 2:a graden i Reiki. 

Helgen var fantastiskt och jag kände det som om jag hittat hem. Vi fick våra initieringar och fick lära oss symbolerna, hantera energierna och handpositioner samt skicka Reiki på distans. 

Energierna var så starka att jag fick huvudvärk. Då fick de som gick till Reiki Master samtidigt göra Energi Kirurgi på mig. Det var verkligen en upplevelse, huvudvärken försvann och jag kände att Master ville jag oxå bli. 

Redan året därpå, 2001 var jag tillbaks för att gå Reiki Master. Var en del att lära sig och det kändes så rätt och jag älskade energierna. Började initiera mina nära och kära direkt när jag kom hem. 

Då Ylva även lärde ut KarunaReiki® gick jag till KarunaReiki® Master 2002. Reiki och KarunaReiki® kompletterar varandra så bra.

Nu hade jag det jag sökt efter och det kändes så bra. Jag använder nästan dagligen själv healing och det är fantastiskt att få ta del av dessa energier. Att sen få dela med mig genom de direkt- och distans healing sessioner och kurser jag håller är så givande.

Kram

/Marie 

Häftiga energier på g!


By Marie Eriksson, 2020-11-06
Häftiga energier på g!

Idag stålar mina och Ylvas energier samman och vi kommer arbeta med Reiki i och Karuna healing sessioner och kurser tillsammans.

Så håll utkik! 

Posted in: Blandat | 0 comments